Over mij

IMG_0783

Hallo,

Graag zou ik me even willen voorstellen. Mijn naam is Marcel Bandel, woonachtig in het mooie dorp Aalten in de Achterhoek (Gelderland). Ik ben een groot liefhebber van fotograferen. Waarom? Omdat ik het heel erg fijn vind u mee te laten genieten van hetgeen ik zie en vastleg. Van mijn eerst verdiende maandsalaris (als dienstplichtig militair) heb ik een fotocamera aangeschaft. Sindsdien is de passie groter en groter geworden. Heel lang deed ik dit fotograferen voor mijzelf, maar door vrienden en bekenden ben ik mezelf steeds verder gaan ontwikkelen in dit creatieve vak.

Op dit ogenblik heb ik niet een duidelijke specialisatie binnen de fotografie.
Zo zult u op deze site ondermeer vinden: natuur-, sport-, modellen-, evenementen-, cultuur-, architectuur- en reisfotografie. Ik ben volledig autodidact, met andere woorden alles wat ik maak is door oefening tot stand gekomen. Daarnaast verslind ik wekelijks vele internationale en nationale tijdschriften om goed geïnformeerd te blijven op dit vakgebied.

Ik werk als fotograaf voor het Geldersch Landschap en Kasteelen. Daarnaast werk ik regelmatig voor een bevriende valkenier. Ik ben aangesloten bij de Samenwerkende Vak Fotografen Nederland (SVFN).

Mocht u een goed gevoel krijgen bij het zien van deze foto’s en wilt u graag zelf in het bezit komen van foto’s dan maak ik deze natuurlijk graag voor u. Via de pagina contact opnemen kunt u uw wensen kenbaar maken.